Nakon odličnog odaziva na šibensku radionicu održanu početkom mjeseca, istraživanje EU fondova nastavljamo 20. listopada u 17:00 sati u Algebri u Splitu.

U prostorijama Otvorenog učilišta Algebra organiziramo besplatnu radionicu na kojoj ćete saznati što se sve može financirati iz fondova Europske unije, tko može koristiti izdašna EU sredstva i gdje se objavljuju natječaji, te čuti niz korisnih savjeta o tome kako biti što uspješniji u izradi i provedbi EU projekata. O svemu tome govorit će vam Aleksandra Janjić, predavačica Otvorenog učilišta Algebra s dugogodišnjim iskustvom i jedna od pionirki u području EU fondova.

Ako želite dobiti sve relevantne informacije o kreiranju projektnih prijedloga, izradi natječajne dokumentacije i provođenju projekata te povlačenju sredstava iz EU fondova kao i mogućnostima zaposlenja, možete iskoristiti i našu trenutačnu akciju i upisati cjeloviti program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova uz čak 30% popusta na sve oblike plaćanja, te tako steći novo zanimanje s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Vidimo se 20. listopada u 17:00 sati u Algebri u Splitu, na adresi Put brodarice 6, u sklopu trgovačkog centra Joker. S obzirom na očekivani veliki interes, pozivamo zainteresirane da svoje mjesto rezerviraju već danas, slanjem e-maila na Snjezana.Pivac@algebra.hr ili pozivom na broj 021/444-555.