Svoje znanje i trud uložen u specijalistička znanja informatičkih tehnologija u Algebri možete unaprijediti pohađanjem edukacije, te potvrditi polaganjem i stjecanjem najtraženijih informatičkih certifikata.

Microsoft

Kao vodeći Microsoft Learning Partner sa Gold statusom u regiji, Algebra pozorno prati razvoj Microsoftovog odjela obrazovanja i certifikacije te edukacijske modele na međunarodnom tržištu.

Saznaj više…

VMware

Virtualizacija omogućava pokretanje više virtualnih mašina na jednom fizičkom računalu. Svaka virtualna mašina može pogoniti različiti operativni sustav i različite aplikacije na istom fizičkom računalu.

Saznaj više…

Java

Java je programski jezik koji je nezavisan od operativnog sistema, baziran na C++-u, ali sa pojednostavljenom sintaksom, stabilnijim runtime sustavom i pojednostavljenom kontrolom memorije.

Saznaj više…

EC-Council

Da bi pobijedili hakera, morate razmišljati kao oni! To je upravo ono što ćete naučiti ovom edukacijom.

Saznaj više…

Cisco

Algebra u suradnji s drugim Cisco Learning Partnerima nudi cjelokupan program Cisco specijalističke edukacije.

Saznaj više…

Red Hat

Želiš li im se pridružiti kao IT profesionalac, steći neke od najcjenjenijih certifikata na svijetu koji ti osiguravaju vještine za uvođenje promjena? Brže i bolje, kreni od samog izvora!

Saznaj više…

Oracle

Oracle certifikati su materijalna mjerila iskustva i stručnosti koja će vam pomoći da se istaknete.

Saznaj više…

(ISC)2

(ISC)2® nudi portfolio profesionalnih akreditacija za prilagodbu potreba pojedinaca u svakoj fazi njihovog karijernog puta u području sigurnosti.

Saznaj više…

ITIL®

Algebra provodi službenu ITIL® edukaciju i certifikaciju u statusu Licenced Affiliate u suradnji sa ITpreneurs Nederland B.V., odobrenom trening organizacijom od AXELOS®-a (Authorised Training Organization).

Saznaj više…

Agilne metode

Ukoliko se pitate može li se agilnim razvojem povećati učinkovitost i kvaliteta vaših timova, na ovom jednodnevnom tečaju možete se uvjeriti da je to istina. Uz kratke teorijske osnove, dobit ćete stručnu i jasnu informaciju kako i zašto agilne metode dobro funkcioniraju.

Saznaj više…

GDPR

U suradnji sa stručnjacima iz područja informacijske sigurnosti nudimo portfelj GDPR radionica kojima obuhvaćamo sve potrebe – od najosnovnije radionice gdje će se polaznici upoznati s Uredbom o zaštiti osobnih podataka, do cjelovitog programa izobrazbe za Stručnjaka za zaštitu osobnih podataka.

Saznaj više…

Project Management

Upisivanjem naših seminara polaznici će dobiti osnovna i napredna znanja projektnog managementa. Interaktivnim vježbama u web okružju utvrđivati će se nastavna materija uz simulaciju projektnih procesa u  timovima polaznika.

Saznaj više…

DevOps

DevOps Agile Skills Association (DASA) je svjetska zajednica za DevOps i Agile Skills development. Organizirana je kao community-driven organizacija te tako omogućuje svojim organizacijama članicama da zajednički određuju kompetencije i kurikulum.

Saznaj više…

Fortinet

Fortinet je globalni lider i inovator u području mrežne sigurnosti, jedan od najvećih dobavljača mrežne opreme i kompletnih sigurnosnih rješenja u svijetu sa sjedištem u SAD-u. Kvalitetu uređaja i rješenja prepoznalo je preko 100.000 korisnika

Saznaj više…