U ponedjeljak, 2. listopada na besplatnoj radionici u Šibeniku odgovaramo na vrlo privlačno pitanje – Kako do novca iz EU fondova? Na radionici koju organiziramo u suradnji sa Studentskim centrom Šibenik saznat ćete što se sve može financirati iz fondova Europske unije, tko može koristiti izdašna EU sredstva i gdje se objavljuju natječaji.

Aleksandra Janjić, predavačica Otvorenog učilišta Algebra s dugogodišnjim iskustvom i jedna od pionirki u području EU fondova savjetovat će vas o tome kako da postanete što uspješniji u izradi i provedbi EU projekata.

Radionica se održava u ponedjeljak, 2. listopada u 18:30 sati na Veleučilištu u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11. S obzirom na veliki interes koji uredno prati radionice ovakvog tipa, pozivamo zainteresirane da svoje mjesto rezerviraju već danas, slanjem e-maila na gucorkalo@scsi.hr ili na radionica@algebra.hr. Zainteresirani se za radionicu mogu prijaviti i pozivom na broj telefona 022/247 064.

Ako želite dobiti sve relevantne informacije o kreiranju projektnih prijedloga, izradi natječajne dokumentacije i provođenju projekata te povlačenju sredstava iz EU fondova kao i mogućnostima zaposlenja, možete iskoristiti i našu trenutačnu akciju i upisati cjeloviti program obrazovanja Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova uz čak 30% popusta na sve oblike plaćanja, te tako steći novo zanimanje s pravom upisa u e-radnu knjižicu.