Securing Assets For End-users (CyberSAFE)

CyberSAFE je jednodnevni seminar namijenjen osobama koje se svakodnevno koriste računalom, mobilnim uređajima i Internetom. Polaznici će naučiti kako sigurno koristiti uređaje i tehnologije koje inače koriste u svakodnevnom radu, te kako identificirati i zaštititi se od prijetnji.

Saznajte više

CyberSec First Responder (CFR)

Fokus ovog petodnevnog seminara je na razvijanju sistematskog procesa osiguravanja mreže u poduzeću. To se postiže detektiranjem i analiziranjem prijetnji, te implementiranjem plana za obradu i odgovaranje na incidente.

Saznajte više

Centar za IT sigurnost

Kroz naš Centar za IT sigurnost nudimo sveobuhvatne edukacije i usko specijalizirane tehničke seminare iz područja informacijske sigurnosti. Ukupno 10-ak industriji najbitnijih specijalističkih edukacija iz ovog područja podijeljeno je u nekoliko težinskih kategorija, od edukacije za krajnje korisnike koji nemaju tehničkih znanja, do edukacije za eksperte i menadžere kojima je glavna zadaća osiguravanje informacijske sigurnosti na razini cijelog poduzeća.

Saznajte više

Besplatni ispiti samoprocjene znanja o IT sigurnosti

U sklopu suradnje s Logical Operations pripremili smo besplatne ispite za samoprocjenu znanja koji će vam pomoći dokučiti razinu znanja i svijesti vaših zaposlenika, ali i vas samih, o prijetnjama koje vrebaju u IT svijetu. Ovi ispiti pomoći će vam kvalitetnije procijeniti nužnost investicije u edukaciju iz područja IT sigurnosti.

  • CFR Readiness Test namijenjen je IT stručnjacima koji žele provjeriti vlastito znanje o IT sigurnosti i sigurnosnim principima. Ovaj ispit polaže se na engleskom jeziku.
  • CyberSAFE Readiness Test namijenjen je svima koji u svom svakodnevnom radu koriste računalo ili neki drugi pametni uređaj. Svrha ovog ispita je pomoći u samoprocjeni znanja i svjesnosti o IT sigurnosti. Ovaj ispit moguće je polagati na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Ispiti za samoprocjenu znanja polažu se putem Algebrinog myQtest ispitnog sustava, bez potrebe za osobnim dolaskom u ispitni centar. Polaganje ovih ispita je besplatno.

Zašto ispit samoprocjene znanja?

  • ispiti prilagođeni svim razinama predznanja
  • polaganje ispita putem myQtest online sustava
  • mogućnost grupne prijave i uvida u grupne rezultate
  • CyberSAFE Readiness Test dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku
  • polaganje je potpuno besplatno

Security Readiness Test