S obzirom na nacionalnu odluku o zatvaranju učionica u obrazovnim ustanovama, Algebra sve postojeće nastavne procese nastavlja izvoditi isključivo u on-line učionicama!

Stručni timovi Algebre već dugi niz godina uspješno organiziraju izvedbu programa obrazovanja, specijalističkih edukacija te preddiplomskih i diplomskih studija u on-line formatu i ova tranzicija za nas nije nepoznanica. Uz naše već postojeće virtualne učionice i kabinete opremljene tele konferencijskom opremom, puštamo u pogon dodatne Adobe Connect virtualne učionice te Skype i Teams sustave za prijenos predavanja, čime ćemo ukupno na raspolaganju imati više od 160 virtualnih učionica za cijelu Hrvatsku. Naši nastavnici jako dobro znaju i metodologiju i tehnologiju rada u virtualnim učionicama, a upravo popunjavamo i dodatne specijaliste za davanje tehničke podrške nastavnicima i polaznicima u on-line kabinetima.

Predavanja u sklopu edukacije na Certifikacijskim seminarima će se od ponedjeljka 16. ožujka pa do daljnjih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite održavati u online formatu.